tiistai 16. marraskuuta 2010

Wellington

KUVIA REISSUSTA!


Kiipeaminen on rankkaa touhua nailla kukkuloilla! Tassakin hiki virtaa.



Piikkikasvi yllatti Miljan luontoretkella.




Onetangi beach Waihekella , karua kauneutta




Waiheken saari, nakyma kukkulalta






Heippa!



Saavuttiin siis Wellingtoniin 12h bussimatkan jalkeen! Huh! Mutta maisemat matkan varrella olivat kerrassaan upeat. Oltiin nyt taalla yksi yo hostellissa, samassa huoneessa nukkui myos 22 muuta ihmista! Naissa "dormeissa" nukkuminen on tosiaan elamys. Se on halpaa, joten tyydyttava on ja onhan se tavallaan melko hauskaa :D Meilla on nyt mukanamme ruotsalainen opas Robin, joka on viettanyt taalla jo melko pitkan ajan ja lahtee pian pois, mutta lupasi viela esitella meille etelasaarta ennen kun lahtee takaisin ruotsiin. Tanaan matkaamme siis neljan tunnin lauttamatkan Wellingtonista etelasaarelle ja siella sitten odottaa uudet seikkailut! Kuulemisiin! :)

Tassa vahan videota pukkaa!!


3 kommenttia:

  1. Heipat täältä kaukaa kotomaasta, kiitos taas uutisista, kuvista ja videosta.Kauniilta ja vehreiltä vaikuttavat maisemat kuvissa.Täällä alkaa olla jouluiset maisemat,lunta on tullut reippaasti ja pakkastakin on. Ahkerasti kurkkaillaan aina josko teistä jotain uutta kuuluisi :)Terkut pojilta, take care!
    Terveisin Johanna

    VastaaPoista
  2. Mukava tosiaan lukea taas kuulumisianne, toivorikkaana blogia päivittäin avataan! Mutta aika haipakkaa siellä tuntuu olevan, pari viikkoa vasta ootte olleet perillä ja nyt jo matkalla eteläsaarelle. Teillä on aikaa lähes vuosi että no hurry!;) Täällä etelä-Suomessakin on tänä aamuna kevyt lumipeite, mutta eiköhän se päivän mittaan taas mustaksi muutu. Aika pimeää ja ankeaa. Nauttikaa valosta ja uusista ympyröistä! Paavolla täällä kova ikävä Miljaa. Myös muiden mielessä alinomaan. Halaus!

    VastaaPoista
  3. NOME ! :D Vai että svedun kanssa ootte liikuskellu : D Oon niin kateellinen teille :) Pitäkää oikeesti hauskaa siellä. Ja antakaa sitte hyvää suomikuvaa ettei ne luule et me ollaan nynnyjä.

    T.Rosa

    VastaaPoista