lauantai 6. marraskuuta 2010

Mission Bay

Oltiin tanaan rantaretkella. Vesi oli viela kylmaa, mutta ihanat maisemat heti kaupungin keskustasta kun paasi. Taalla on ylipaataan tosi vihreaa joka paikassa ja lintuja ihan hirveesti. Meidan hostelli on ihan ydinkeskustassa ja taallakin koko ajan linnut laulelee (ja lentelee sisaan ikkunoista).

Mission Bay

Muuminakinkenka

Ja toinen asia mita on paljon : maet. Meidan hostelli on ihan hullun maen paalla, ne on oikeesti ihan kasittamattoman jyrkkia.

 Hostellimaen puolessavalissa...huh.

Kaytiin myos Farmer's marketilla (aika pitkalti sama kuin meidan tori, mutta taalla vaan kerran viikossa) ja kaupassa ja voi etta sita vihannes- ja hedelmaosastoa, nam! Kaikki merenelavat on myos halpoja ja tosi tuoreita ja niita popsittiinkin.

Ja sitten viela video rannalta :D



3 kommenttia:

  1. Ihana tuo video, näitä lisää! Melkein tuli tippa linssiin kun näki Miljan kasvot. Hieno juttu jos pääsisitte sinne farmille töihin! T:Anni

    VastaaPoista
  2. Moikka, kiitokset kivasta videosta ja hienoa kuulla että teillä kaikki on lähtenyt hyvin alkuun! Täällä ollaan -1c räntäsateessa : )
    Pitäkää itsestänne huolta,
    rakkain terkuin Johanna-äitee,Rosa,Juho,Atte, Otto ja Veli

    VastaaPoista
  3. Koittakaa kestaa rantasadetta, me koitetaan totutella taas auringon paahteeseen :) valilla kylla tuulee silti niin kovaa etta tulee vilu vaikka muuten olisikin lammin. Tasta se viela lampenee pikkuhiljaa :) terveisia Himangalle kaikille!

    VastaaPoista