torstai 4. marraskuuta 2010

Me ollaan perilla...

...ja meidan tavaratkin on, vau! Vasyttaa ja tasapaino vahan hakusessa hurjan lentorupeaman jaljilta. Jo Lontoo - Auckland vali kesti yli 26 h. Valilla pysahdyttiin Los Angelesissa antamassa sormenjalkia ja verryttelemassa ja sit taas kymmeneksi tunniksi koneeseen, huh. LA oli kylla huikean nakoinen, kun saavuttiin yolla - oli pimeaa ja valot loisti. Kroppa oli kylla kovilla, kun vaan istui, ei paassyt ulos ja popsi lentsikkaruokaa. Ma olin valinnut raaka(kasvis)ruoka vaihtoehdon ja Air New Zealandin kasitys siita oli lahinna paprikasiivut ja jaavuorisalaatti ja jostain syysta myos vaalealeipa ja jogurtti, hah :D Alkoi kylla myos henkisesti hajottaa, kun lennettiin koko ajan paivaa karkuun ja oli vaan pimeaa, eika tiennyt enaa mistaan ajasta mitaan!

Matka sujui kuitenkin muutoin hyvin, hieman toki piti sahlata Lontoossa matkatavaroiden suhteen, mutta onnellisesti tulivat perille. (Annille Helsinkiin kiitos bambupuikoista, olivat kovassa kaytossa Lontooseen asti, siita eteenpain ei kelpuutettu mukaan, vaikka kuinka ruinasin...) Perjantaiaamulla (teidan torstai-iltana) saavutiin hirmuisen sumuiseen Aucklandiin. Hiukan on sadellut, mutta ei ole kylma. Hostelli vaikuttaa kivalta, odotellaan, etta saadaan meidan huone ja paastaan hiukan lepailemaan. Prepaid-liittymat hankittiin, niin voi numeroa kysella, kay halvemmaksi varmaan. Terkkuja kaikille, lahdetaan kohta katselemaan kaupunkia ja etsimaan joku kiva ranta tai vuori :D

3 kommenttia:

  1. Ihanaa kuulla että olette päässeet turvallisesti perille, ja tavarat myös! Nyt vaan tottutelemaan kulttuuriin.
    Mulle tuli jo heti keskiviikkona tilanne kun kaupassa mietin yhtä tuotetta niin olin jo Miljalle soittamassa kunnes muistin ettei sille voikaan enää soittaa tyhjänpäiväisyyksistä ja tuli suru puseroon. Eli totuttelua vaaditaan täälläkin!
    Yrittäkää vaan jaksaa blogitella, on teillä ainakin yksi uskollinen lukija :) Nauttikaa!

    <3 anna

    VastaaPoista
  2. Moikka
    Samoin täällä luettiin koko perheen voimin blogia. Ihana kuulla, että kaikki hyvin. Ihmetelkää ja hämmästelkää maailman menoa näinä ensimmäisinä päivinä kun kaikki uutta. Kirjoitelkaa ahkerasti!
    T:Nina ja muut

    VastaaPoista
  3. Booka! Joo täällä luetaan myös intoa napa piukassa. Muistakaa syödä hyvin ja pitää toisistanne huolta. Terveisiä varmaan meiltä kaikilta larppaajilta kontuun! Ootte parhaita!

    Pienempikuinkolme!

    VastaaPoista