sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Queenstown



Tekapo-jarvi, lumihuippuiset vuoret taustalla. En oo ikina nahny niin sinista vetta!




Koko kopla kapuamassa Mt. Johnille (Robin esittaa hobittia).
Meilla oli muuten hyvin hauskaa metsassa kun leikimme Taru sormusten herrasta-hahmoja!! :D



Paastiin eilen tanne Queenstowniin, joka on maailmalla tunnettu extreme-lajien mekkana. Taalta on saanut alkunsa mm. tuo kuuluisa benji-hyppy. Sita sanotaan, etta taalla se on tehtava jos jossain, mutta itse en ainakaan taida uskaltaa (viela). Kaikki siis oikein hyvin ollaan taalla viela yksi yo hostellissa ja tutkitaan paikkoja. Eilen kiivettiin Mt. Johnin vuorelle Tekapo-jarven ylapuolelle ja nakymat olivat fantastiset. Kiipeaminen oli kaiken arvoista. Matkalla tanne Queenstowniin nahtiin myos aivan uskomaton paikka, jossa kristallinkirkas vesi virtasi korkeiden vuortenseinamien lomassa. Huikeaa! Sita ajattelee, etta voiko jossain olla kauniimpaa kuin taalla. Ehka, Suomessa! :D

Tanaan Milja lahti Robinin kanssa kapuamaan jalleen yhta vuorta ylospain ja mina jain tanne cityyn hengailemaan. Tulin sitten tanne internetkahvilaan kertoilemaan teille rakkaille siella jalleen kuulumisia! Se on jannaa, miten sita oppii tallaisena kiertolaisena nauttimaan pienistakin asioista kuten omasta sangysta ja puhtaista vaatteista :) Olen itse oppinut jo naiden kahden viikon aikana tulemaan toimeen vahemmalla ja myos arvostamaan kaikkea sita mita itsella jo on. Olen myos iloinen, etta englanti sujuu jo paljon paremmin ja sita uskaltaa jo menna ihan vieraillekin puhumaan kuulumisia. Koko ajan oppii lisaa ja nauttii tasta vapauden tunteesta. Hienoa, etta nuo pojat jaksavat meidan kanssa matkustaa vaikka se ei kahden naisen kanssa aina niin helppoa ole :D Ja se on myos hyva, etta koko ajan saa puhua englantia myos, silla on epakohteliasta jos me Miljan kanssa keskenamme paljon puhutaan suomea. Huomaa, etta valilla jo ihan ajattelee englanniksi! Tanaan tavattiin myos reissun toiset suomalaiset taalla pain maailmaa, he olivat maailmanymparysmatkalla. Hienoa kansainvalista meininkia!

Pah yritin laittaa yhden videon, missa matkustamme autossa ja juttelemme poikien kanssa, mutta kamerasta loppui akku! :( Videoita olisi kiva laittaa enemman mutta siihen menee aina niin paljon aikaa! Ehka ensi kerralla on taas aikaa yrittaa!

Eipa tassa sitten muuta kuin parit kuvat teille ihasteltavaksi! Take care!







Vuolaana virtaava joki matkan varrella






Huipulla vihdoin! Upeeta!

3 kommenttia:

  1. MOI MINTTU. ON KIVA LUKEA BLOGEJA JA KATSOA VALOKUVIA. OLETTE PAIVITTAIN AJATUKSISSANI. LIISA SISKOKIN KYSELEE JOKA KERTA TEISTA, HAN KUN ON OLLUT REISSUN PAALLA ITSEKIN NUORENA, MUTTA VAIN EUROOPASSA.MUUMIMUKI ON KEITTION HYLLYLLA ODOTTAMASSA SINUA, PLUS MUUT SINUN TAVARASI.NIITA KAIHOTEN KATSELEN. NAUTTIKAA ELAMASTANNE, SANO POJILLE TERVEISIA. RAKKAUDELLA MAMMA

    VastaaPoista
  2. Moikka Mamma!

    Olette kanssa ajatuksissa joka paiva! Kerro Liisalle ja kaikille terveisia paljon! Koittakaa kestaa siella mun tavarapaljouden kanssa! Soitellaan joku paiva.

    VastaaPoista
  3. Vouuu pakko nähä ! :DDD Upeet maisemat sipe :)

    t.rosa

    VastaaPoista