lauantai 27. marraskuuta 2010

SKYDIVE!!





Wooo taalta tullaan maa!!











Valmiina lahtoon, kone taustalla :)






ELI osa jo varmaan tietaankin mita seuraavaksi tapahtui!





Hyppasimme siis Foxin jaatikolla aivan upean Tandem Skydive hypyn! Tama oli must-kokemus juuri tuolla Foxissa, silla siella on mahtavimmat nakymat koskaan tehda tuo kyseinen hyppy. Alhaalla levittyvat maisemat ovat huikeat: jaatikkoa, merta, etelaiset alpit ja metsaa. Aivan mieleton kokemus oli!







Kapusimme aluksi pieneen lentokoneeseen, johon mahtuivat vain Milja ja mina seka meidan hyppaajakonkarit seka pilotti tietysti. Meidat oli siis tiukasti sidottu naihin hyppaajatyyppeihin ja heilla oli selassaan laskuvarjot eli meidan ei tarvinnut huolehtia muuta kuin siita, etta tulemme mukana. Kiertelimme aluksi pienkoneella jaatikoiden ylapuolella ja ihailimme maisemia. Sitten koitti totuuden hetki, muistan varmasti ikuisesti sen tunteen kun kanssani hyppaava mies avasi lentokoneen pienen oven auki ja kylmyys puhalsi sisaan ovesta. Tuli sellainen olo etta ei saakeli ma kuolen kohta :D Mutta ei siina auttanu muuta ku menna ja tunne oli aivan jotain uskomatonta! Vapaa pudotus oli n. 120km/h vauhtia ja korkeus oli 4kilometria. Ei siina paljon ehtinyt tajuta kun sydan loi sataa koko ajan! Sitten kaveri avasi laskuvarjon ja alkoi pitka liito kohti laskeutumispaikkaa. Moikkasimme ilmassa myos Miljaa joka lensi aivan vierella hyppaajakonkarinsa kanssa ja se oli aivan mahtavaa. Ilmassa sain kuvattua omalla kameralla huikeata kuvamateriaalia!







Laskeutuminen sujui lupsakasti pyllylleen maahan, se oli ihan iisi homma! Kaiken kaikkiaan huippu kokemus, jota voin suositella kaikille! Jos MINA, joka olen ihan alyttoman korkeanpaikankammoinen pystyin siihen, kuka tahansa pystyy jos vaan uskaltaa. On vahan sellainen olo kuin olis voittanut pelkonsa :) Jepajee! Mun osalta extreme-urheilut jaa kylla silti tahan etta ei tarvi pelata sukulaiset :)











Talla hetkella ollaan Hokitikassa, jatkettiin matkaa hieman pohjoisempaan suuntaan. Ollaan taalla yksi yo ja sitten suunnataan taas uusiin mestoihin! Siita sitten tuonnempana MOROO!!

2 kommenttia:

  1. Heippa Milja ja Minttu. Olemme mielenkiinnolla seuranneet teidän seikkailuja, huikeita!
    Tänään oli koko Alankojan perhe syömässä kuuluisaa pappan riistakeittoa, pikkujoulutunnelmissa.
    Pappa täällä toivoo ettei Milja osallisuisi "ylikauheisiin" seikkailuihin, jotta palaisi terveenä kotiin, sitten kun se aika koittaa.Miten kauan siellä aiotte´seikkailla, kun ilmeisesti töihinkin pitäisi ryhtyä, viimeistään ilmeisesti sitten kun rahat loppuvat, työt kutsuvat.
    Kaikkea hyvää teille edelleenkin ja mukavia retkipäiviä.
    Terv. Pappa ja Pirjo

    VastaaPoista
  2. Heissan! no niin, että reilu kolme viikkoa maassa ja tandemhyppy kokeiltu! Kyllä sitä sitten vuoden kuluessa ehtii vaikka mitä ;) Tää oli just sitä mitä etukäteen eniten teidän reissussa jännitin: Miljan yletön mielenkiinto extremelajeihin!!! Mutta kerta kaikkisen upeet maisemat teillä tuntuu siellä olevan, pitää kai ruveta matkarahoja säästämään...
    Kuulumisiin taas, halauksin : )

    VastaaPoista