lauantai 6. marraskuuta 2010

Sunnuntaipaivan chillailua :)

Tuntuu, etta tuo unirytmi on vielakin vahan sekaisin, tassa muutamana paivana ollaan nukuttu KEVYET 5h paivaunet! Ja aamuisin on heratty todella aikaisin, eilenkin seitsemalta, ja oli sentaan lauantai-aamu. Mutta saimme kylla sen johdosta paljon aikaiseksi. Ehka se tasta pikkuhiljaa normalusoituu!

Hienoa, etta video on ollut teidan mieleen, koitetaan niita tanne jatkossakin laitella, ne kuitenkin kertovat ehka enemman kuin tuhat sanaa :) Rannalla olon ansiosta huomasimme, etta olimme hiukan ehka jopa palaneet auringossa, naamat punoittivat kauniisti. Joten ensi kerralla rasvaa messiin siis! Nyt ollaan internetkahvilassa ja laitetaan meilia vahan noille tyonantajille, meinaamme lahtea woofereiksi, mika tarkoittaa siis sita, etta teemme toita luomufarmilla tai vastaavilla, n. 4h paivassa ja saamme siita vastineeksi yosijan ja ruuan. Talla tavalla saastaisi rahaa ja tutustuisi paremmin paikallisiin ihmisiin. Eilen torilla tapaamamme farmari vaikutti todella mukavalta (niinkuin kaikki ihmiset taalla) ja heidan tilansa mielenkiintoiselta. Mies omistaa vaimonsa kanssa luomutilan, jolla on maatilamatkailua myos. Katsotaan, mita tapahtuu!

Hyvin paljon olemme saaneet aikaiseksi vaikka olemme olleet taalla vasta pari paivaa. Tanaan menemme ehka lautalla Devonportiin, joka on kaunis niemi ihan tassa Aucklandin tuntumassa. Kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti