perjantai 17. kesäkuuta 2011

Takaisin Waihekella. Melkein jain jumiin Queenstowniin Chilen tulivuoren takia. Torstaina oli viela kaikki lennot peruttu, mutta perjantaina onnekseni lennettiin jo kaikki Uuden-Seelannin sisaiset lennot. Hyvasteja siis taas kaikille ja kohti Aucklandia!

Aucklandin satamassa lauttaa odottaessa tormasin yllattaen Jussiin, sen suomalaisen perheen isaan, jonka kanssa olen Fijille lahdossa. Popsittiin hiukan sushia satamassa ja jutskailtiin matkasuunnitelmista. Vene on nyt Aucklandissa ylhaalla, pohjaa oli maalailtu uusiksi ja muutenkin laitettu kuntoon. Kuulemma aikaisintaan ensi viikonloppuna olisi ehka lahto, saasta ja veneesta riippuen. Matkakuume kasvaa! Vahan jannittaa, kuinka paljon tulee oksenneltua ekat paivat, jos hirveesti keikuttaa, mutta kai se siita sitten :D Jussi arveli etta noin kymmenisen paivaa reissuun menee. Riippuu tietysti ilmoista, voi menna jopa viikossa tai jos oikeen hitaasti taytyy menna niin parikin viikkoa ilman maata. Pisin aikani merella ikina, jes!

Lloyd tuli hakemaan mua lauttarannasta ja sain ilmaisen majoituksen hanen sohvaltaan. Joku paiva muutan kylla varmaan Jussin ja Johannan luokse, katsotaan. Hassua olla taalla taas ja on kylla niin paljon lampimampi kuin etelassa, huh, koko ajan liikaa vaatteita. Taalla menisi hyvin varmaan t-paidalla paivasaikaan! Ja Lloyd oli saanut melko valmiiksi lauluprojektin, josta aiemmin kerroin. Jokainen paasi laulamaan patkan omalla kielellaan, olipa hassua kuulla aanensa siella (joskaan en sita oisi tunnistanut, mutta kylla se pakostikin olin mina, joka suomeksi lauloi :D) Nyt sitten viikko ainakin taalla saaritunnelmista nauttien ennen suurempaa seikkailua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti