keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Chuyo-van!

Queenstown saavutettu! Ja ne "oi kun taivaan talvea ja kylmaa ja lunta" -hehkutukset...Ihan kiva ajatus, mutta mun kroppa ei ole kylla ihan samaa mielta. Oon ollut umpijaassa siita asti, kun Wellingtonista lahdin. Kolme yota autossa nukuttiin, yolla sentaan oli aika lamminta kaikkien makuupussi ja vaatekerrosten takia. Tama yo nyt hostellissa (suihku ja lammitys jee jee!) ja taytyy sitten katsoa mihin on varaa. Oli ihan hassua reissailla taalla etelasaarella taas, kun Pedron auto on viela ihan tosi samanlainen kuin Caileanin milla viimeeksi taalla oltiin.Aika samoja reitteja ajeltiin kohti Queenstownia kuin viime kerrallakin paamaarana vaan paasta akkia toiden hakuun. Leirinuotiot oli taas pystyssa, ne on kylla ihania! Kuvia reissusta ehka ensi kerralla.

Pedro ja ranskalainen Rudi osoittautui ihan kelpo matkakumppaneiksi. Pedro on reissannut viimeiset 6 vuotta siella sun taalla. Hanella on yritys, Chuyo Outdoor Headwear joka teettaa hattuja Perussa ja he reissaa ympariinsa ja promoaa ja myy niita. Hanella oli kylla homma niin hallussa ja aivan huikea idea juttunsa takana. Tuli semmonen tunne, etta hyvat mahikset, etta tuosta tulee viela joskus jotain suurta (tai ainakin suurempaa :D). Me maalattiin Pedron auton kylkiin Chuyo-logot ja nettiosoitteet ja han jo palkkasi mut virkkailemaan mallikappaleita, mitka han voi lahettaa Peruun, missa niita sitten tehdaan lisaa. Heilla on suunnitelmana tehda Rugby worldcupia varten tanne Uuteen-Seelantiin pipoja osallistujamaiden vareilla ja han kyseli, etta jos mua kiinnostaa autella mallien teossa. Niin innostavaa paasta mukaan auttamaan, kun kavereilla on niin loistoidea ja tuote!

Nyt vaan sitten armottomaan tyonhakuun...en oikein tieda mita tasta Queenstownista ajattelen. Taalla on kylla jarjeton maara hotelleja, ravintoloita ja ties mita, mista niita toita voisi kysella, mutta toisaalta se on juuri myos se syy, miksi tama ei niin kiinnostaisi. Liian paljon jengia. Mutta jos nyt uskon siihen Fijiin niin sitten kylla teen kuukauden mita vaan toita missa vaan ennen sita. Enpa nyt sano suunnitelmista sitten sen enempaa, kun ne ei taas niin vakaalla pohjalla ole etteiko ne ehtisi muuttua parissa tunnissa totaalisesti, mutta katsellaan. Hienoa, jos jonkunkaltaisen tyon tasta Wanaka - Queenstown akselilta saisi! :) (Ja jos ei niin ehka sitten vaan asun Chuyo-autossa ja virkkaan niita pipoja...)

1 kommentti:

  1. Hyvältä tyypiltä kuulostaa toi Pedro! Ja sähän oot muuten hyvä tekemään niitä pipoja! Valmistuko Caileanin laukku muuten ikinä?:D Onks ollu haikeeta mennä samoja polkuja pitkin siellä eteläsaarella ja muistella meidän matkaa?=) Oot tietysti kuunnellu John Fruciantee;) mä ainakin olen:) Vitsi en olis jotenki uskonu et sä lähet sinne Queniin mut mikäs siinä, jos vaan sitte jotai töit saa vaik ei nii kivoja oliskaa jos saa sit rahaa purjehdusta varten:) Mut eiköhän kaikki aina jotenki siel järjesty vaiks suunnitelmat muuttuu ni nekin muuttuu yleensä parempaan suuntaan:) Pidä villasukat jalassas ja pipo pääs et ei palele<3 Haleja! p.s tääl on nyt plus 17 astetta, ihan jees:)

    VastaaPoista