keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Nanea

Pikapaivitysta. Kiivaat lahtovalmistelut kaynnissa! Otin Waihekelta pari paivaa sitten lautan Pine Harbouriin Aucklandiin, jossa aluksemme Nanea oli maalattavana yms. Laskettiin Nanea vesille, autoin Jussia pesemaan ja puuhaamaan kaikenlaista veneen kanssa. Puuhailtiin niinkin pitkaan, ettei enaa paasty laskuveden takia lahtemaan satamasta ja jaatiin yoksi sinne. Seuraavana paivana kevean alkusahellyksen jalkeen paastiin kohti Waihekea!

Viela on aika paljon laitettavaa ennen kuin paasataan lahtoon ja ruokahankinnat sun muut pitaa hoitaa. Mun mp3-soitin sanoi itsensa irti monen vuoden uskollisen palvelun jalkeen eilen. Hoh! Taitaa tulla mulle Auckland-reissu...kun huomasin myos etta mun piilarit on loppu ja niita ei ilmeisesti Waihekelta loydy. On kylla tylsaa aina ottaa se lautta Auklandiin jonkun pikku jutun takia, kun sitten siihen muutenkin kurjaan ostoslaskuun tulee aina 32 dollarin lauttamaksuextra :D Ehkapa huomenna kaupungin vilskeeseen.

Nanean ja Tuomisen perheen matkaa voi seurailla taalta, jos kiinnostaa: http://nanea.wordpress.com/
Me varmaan paastaan lahtemaan aikaisintaan maanantaina, saista riippuen. Saarintamat kulkee kuulemma taalla noin 5 paivan sykleissa. Eli jos missataan nyt hyva hetki niin sitten odotellaan seuraavan osumista kohdalle.

Hyvaa juhannusta, nauttikaa saunasta (ma olin eilen infrapunasaunassa, vahan sinnepain!), uinnista ja kaikesta muusta asiaankuuluvasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti