keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Kuumaisemia

Eilen ihasteltiin kuutamoa. Oli huikean nakoinen lumihuippuisten vuorten ylla. Ikava kylla kamera ja mina ei toimita ihan niin hyvin yhdessa etta kuvat tekisivat ihan oikeutta, mutta yritys oli kova.


Viimeiset paivat on tassa kuluneet lahinna frisbeegolfin ja yleisen fiilistelyn merkeissa. Jotenkin tasta kaupungista nauttii eri tavalla, kun ei mieti lumen ja toiden puuttumista (vaan purjeveneita ja Fijia!). Laksiaisten kunniaksi (onhan taalla nyt perati kaksi kolme viikkoa oltu :D) oli eilen juhlimista. Queenstownilla on maine paitsi extreme-urheilun keskuksena myos hillittomana biletyskaupunkina, mutta ma olen kylla aika oivallisesti vaistanyt molemmat, joten jo oli aikakin. Yleensa aina kun mainitsee olevansa Queenstownissa kaikki heittaa ilmaan jonkun  kommentin siita miten varmaan oot jossain riekkumassa joka ilta. Mutta enpa ole ollut kuin kahdesti. 


Hiukan kylla kaivelee, etta jai valista benji-hyppy. Ei se maailman korkein taida olla, mutta top kolmosessa varmasti. Joen ylapuolella, ihan huisin nakoista. Jos jossain loikkaisin sen niin taalla. Taalla muutenkin olisi tarjolla ties minkalaista hulluttelua canyonswing-keinusta, varjoliitoon (paragliding, miten sita kutsutaan?) ja ties mihin jetboateihin. Ne vaan on myos ihan hyvin hinnoiteltuja. Mua ei mikaan muu oikeastaan edes kiinnostanut, mutta se benji olisi kylla ollut taalla huippu! Totesin kuitenkin pystyvani sijoittamaan vajaa kolmesataa dollaria myos ehka hieman paremmin...ehkapa surffilautaan Fijilla ;)


 Huomenna lennahdan Aucklandiin ja suoraan Waihekelle! Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti