keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Autolla ajetaan varovarovasti...

Christchurchissa vietetty nyt pari yota. Eilen lahti Robin, tanaan lahdetaan me ja Cailean eri suuntiin. Tosi ihanaa, kun on jo kolmessa viikossa tavannut niin paljon uusia mukavia ihmisia, mutta toisaalta vaikeaa, kun koko ajan joutuu hyvastelemaan niita, ennen kuin edes kunnolla tutustuu. Mutta tanaan me lahdetaan Pictoniin! Me saatiin hyva autodiili taalta Christchurchista. Saadaan auto ilmaiseksi, kun vuokrafirma tarvii jonkun ajamaan sen Pictoniin. Sielta sitten lautalla pohjoissaarelle. Tasta tulee kylla tosi jannaa. Ei olla ajettu muuta kuin hetken verran Caileanin autoa ja sekin oli jossain maantiella, missa ei muusta liikenteesta juuri tarvinnut valittaa. Nyt paastaan heti keskustan pyritykseen, jaiks! Yritetaan vaan pysytella vasemmalla puolella niin kaikki menee hyvin. Se on kylla hankalaa kun vaihteetkin on hassusti toisella puolella. Ja aina kun tarvii vilkkuja, tulee laitettua pyyhkijat paalle :D

2 kommenttia:

  1. Niin, että jännitystä piisaa niin vuorilla kuin maanteillä. Edellistä päivitystä lukiessani jo ajattelin, että toivottavasti joku on suunnitelmistanne aina tietoinen, jotta joku osaa edes kaivata, jos jotain sattuu. Viestini tuntuvat varmaan aina kovin huolestuneilta, mutta kuitenkin olen iloinen ja onnellinen puolestanne kaikista upeista mahdollisuuksista, joita kohdallenne siellä tarjoituu ja joihin rohkeus riittää. Huolehtiminen vaan kuuluu äitien ominaisuuksiin ; ) Viestittäkää taas suunnitelmistanne jatkossa, jotta täälläkin tiedämme missä menette. Kuulumisiin!

    VastaaPoista
  2. Selvittiin ehjina Wellingtoniin. Oli se ajaminen oikeestaan aika helppoa, mita nyt kaupungin keskustat vahan aiheutti jannitysta. Suunnitelma on huomenna (lauantaina) bussilla Aucklandiin. Halutaan tuonne pohjoiseen, mutta ei oikein osaa paattaa mihin siella menisi ja mita tekemaan. Saapa nahda mihin paadytaan. Mua hiukan kiinnostaisi Wwooffaus Waihekella, mutta enpa tieda.

    VastaaPoista