perjantai 24. joulukuuta 2010

Joulua!

Tassa nyt joulun kunniaksi maailman sekavin joukko erinaisia kuvia ja juttuja muutaman viikon ajalta mita ei ole ehtinyt kertoa.

Joulu ei oikein tunnu joululta, kun sita on vietetty tallaisissa maisemissa. Ja vaikka vetta on talla viikolla sadellut, niin silti on tosi lammin. Ainut haivahdys joulufiiliksesta tuli, kun yksi saksalainen teki glogia ja maistoin sita.
 Biitsijoulu.

 Pohutukawa-puu. Naita kutsutaan joulupuiksi, kun ne on tommoisia punaisia ja kukkii juuri joulun aikaan. Niita on paljon tuossa rannan tuntumassa, tosi kauniita.

 Guy kokkailee ruokaa kaikille. Aika tulista, mutta herkkua chilia valmistui.

 Parisen viikkoa sitten kaytiin Luken - hostellinomistajan kanssa snorklaamassa ja keraamassa simpukoita. Oli laskuvesi ja uitiin riutalle, joka oli vedenpinnan ylapuolella. Kerattiin sielta simpukoita ja syotiin niita sitten illalla. Ilmaista ruokaa ja tosi helppoa ja hyvaa! Naita popsittiin nyt joulunakin.

 Viinitilalla kaytiin myos tuossa taannoin viininmaistelussa. Mintun sanoin: They are all the same! :D Ei ollut myoskaan ihan mun juttu...
 
 Viinitiloja taalla tosiaan riittaa ja makin olin toissa yhdella talla viikolla. Mun homma oli repia lehtia viinikoynnoksista kahdeksan tuntia paivassa, ou jee. Alimmat lehdet piti repia pois, jotta aurinko paasee kypsyttamaan rypaleet. Onneksi se homma jai tosiaan vaan neljaan paivaan...
 
 Viime paivina (tai ehka enemmankin oina) olen auttanut Federicoa tekemaan tuommoista taulua hostellin seinalle. Se oli joulu- ja laksiaislahja. Fede piirsi ja suunnitteli koko homman ja ma autoin sitten maalaamaan, kun oli rajat piirretty valmiiksi :D Ja reunoille liimattiin simpukoita mosaiikiksi.


Tassa nakyy hostellin omistajapariskunta vastaanottamassa yllariaan. He on hirvean mukavia. Ja muutenkin ihmisia joulunvietossa.

  Minttu yllatti mut ihan superihanasti synttrarikakulla eilen! Kiitos vielakin, oli ihan paras juttu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti