lauantai 11. joulukuuta 2010

Taa on elamaa!

Taalla ollaan siis Waihekella, oltu nyt vahan alle viikko ja nautittu auringosta. Ollaan tavattu paljon vanhoja tuttuja taalla, ketka olivat taalla viimeksikin majoittumassa kuin me. Mukavaa kun kaikki toivottavat ilosena meidat tervetulleiksi takaisin Waihekelle! Se vain niin pitaa paikkansa etta taalla Waihekella on parhaat saat, 100 aurinkoista paivaa enemman kuin muualla Uudessa-Seelannissa! Taalla siis aiomme viettaa tovin, mm. joulun ja uudenvuoden.

Ja sitten kavi niin hyva tuuri etta mina sain toita viinitilalta, http://www.passagerockwines.co.nz/ tuolta loytyy kotisivut! Tilalla on iso ravintola, jossa paa-asiassa tyoskentelen. Olen ollut tahan mennessa vain yhden paivan, ja se paiva sujui katevasti keittiossa tiskeja tiskaten! Eli melko tylsaa oli, vaikka ihmiset siella oli tosi mukavia ja sain pitkin tyopaivaa maistella kaikkia herkkuja kuten pitsaa, ja tyopaivan paatteeksi koko henkilokunta kokoontui yhden poydan aareen syomaan lisaa pitsaa ja salaatteja ym. Ja ilmaista oluttakin oli saatavilla raskaan tyon raatajille! Eli vahan erilaista tyokulttuuria kuin Suomessa! Seuraavaksi paasen tekemaan salaatteja ja tarjoilemaan, se on mukavaa! Harmillisesti toita ei viela ole kovin paljon, mutta joulun jalkeen niita sitten saa kuulemma paljon lisaa, 5paivaa per vko tai enemman. Hankalaa on myos, etta tila sijaitsee todella kaukana eika sinne kulje bussit, joten on aina sovittava kyyti jolla kulkee. Tahan mennessa olen paassyt kahden argentiinalaisen kyydissa, toivottavasti jatkossakin paasen jonkun mukana. Ei oikein huvittaisi autoa taalta hankkia! Tosin yksi italialainen tytto osti skootterin ja kulkee silla. Katsotaan miten mun kay.

Milja on etsinyt ahkerasti toita Wooffaustiloilta ja loytanytkin pari paikkaa. Han aloittaa toivottavasti tiistaina eraalla tilalla. Milja on myos kiinnostunut lastenhoitohommista ja jakanut yhteystietojaan, jotta Waihekelaiset saavat ottaa haneen yhteytta jos tarvitsevat lastenhoitajaa.
Hommia kylla tuntuu loytyvan jos vain jaksaa hakea ja karsivallisesti odottaa.

Semmoista taalta talla kertaa, joulu lahestyy ja sen myota on valilla ikava kaikkia teita rakkaimpia siella Suomessa! Hyvia pikkujouluja sinne kaikille ja telmikaa lumessa meiankin puolesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti