lauantai 18. joulukuuta 2010

Vetta vaakatasossa

Talla on netti joko tosi kallis tai tosi huono, niin supernopea kertomus viime ajoista. Viime paivat on satanut ihana hirmuisesti, kunnon myrsky. (Miksi niita Miina ja Meri taallapain kutsuttiinkaan, ma en enaa muista?) Jouluksikin on kai luvattu melkoisen vetista, joten hyvasti beachpartyt.

Skottiystavamme Caileankin loysi tiensa Waihekella pari paivaa sitten. Minttu on viimeajat raatanut hirmupaivia toissa ja ma ja Cail ollaan nautittu viimeisista vapaapaivista. Sain meille toita viinitilalta maanantaina pitaisi aloittaa. Mulla oli myos haastattelu yhteen uuteen kahvilaan joka aukeaa ensi viikolla. Tanaan sielta oli soitettu, etta olisi tarjolla jonkun verran tunteja kahvilasta (tai ravintola se taitaa olla...) ja sen lisaksi osa-aika homma heidan lapsenhoitajana. Unelmakombo mulle, jes! Yritan nyt heita viela tavoittaa niin varmistuu, etta kuinka paljon olisi toita tarjolla, mutta taydelliselta kuulostaa.

Nettaika tassa taas lahenee loppuaan. Yritan tassa kuitenkin jotain kuvia laitella ja kirjotella paremmalla hetkella piakkoin. Moi!

1 kommentti:

  1. heppa milja! tervehdys täältä kylmästä kaukku pakkasista. kyllä tämä vesisateet voittaa. me ollaan lähdössä pirjon kanssa lkaalisiin kylpylään joulunviettoon mutta kylmään on luvattu edelleen. tarkoitus on lähteä pyhälle heti joulun jälkeen raikken,nestorin ja paavon kanssa, taas tietysti paukkupakkasiin,jos vaan raikken kunto kestää. hyvää joulua teille sinne sateseen säähän. samoin paljon onnea milja syntymäpäivänäsi. toivottavasti kaikki on sujunut hyvin ilman suurempia ongelmia. paljon terveisiä myös pirjolta sekä tietyti pappalta,voikaa hyvin.

    VastaaPoista