sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Heissan!

Viime paivat ovat tosiaan kuluneet toita paiskiessa viinitilalla, mutta talla viikolla on vain kolme tyopaivaa koska on jouluviikko. Tyot ovat sujuneet ihan mallikkaasti, olen paa-asiassa tyoskennellyt viinitilan ravintolassa keittion puolella tiskeja tiskaten (mika on kylla aika tuskallista ja tylsaa hommaa), mutta olen saanut myos tehda mehuja ja salaatteja. Valilla autan myos kasvisten pilkkomisessa ja simpukoiden perkaamisessa ym. kaikessa missa kokit apua tarvitsevat. Aluksi oli hieman vaikeaa aina ymmartaa mita pomo haluaa minun tekevan, silla han puhuu hyvin vahvalla aksentilla enka usein saa mitaan selvaa mita han haluaa, mutta pikkuhiljaa ymmarran aina enemman ja enemman. Koko tyoporukka on erittain kiva, kaikki ovat olleet todella ystavallisia minulle ja kyselleet kaikkea Suomesta ym. Ja eritoten mukavaa tassa tyopaikassa on se, etta ennen kuin ravintola avataan, kaikki tyontekijat saavat pienen lounaan, riippuen kuinka kiiretta on. Ja sitten tyopaivan lopuksi kun ravintola on suljettu, kokoonnumme kaikki poydan aareen nauttimaan yhteisesta paivallisesta kera lasillisen kylmaa olutta tai viinia. Mikas sen parempaa! Niin tarkeaa kuin ruoka mulle on, tama paikka on oikea taivas! :) Unohtamatta tietysti sita, etta keittiossa tyoskennellessa saa aina maistella herkkuja! Tulen siis takaisin taalta todennakoisesta muutaman kilon laskimpana :D Ei auta vaikka kuinka kavisin joka paiva uimassa tai lenkilla!
Viime perjantaina tilalla jarjestettiin myos haat, joissa sain toimia tarjoilijana. Yllatyksekseni haajuhlaperinne ei paljon suomalaisista haista poikennut, melko samalla kaavalla siella puheet pidettiin ja syotiin ja tanssittiin. Puheita tosin pidettiin hyvin paljon, ainakin 9 ihmista puhui perakkain mukaanlukien morsiuspari.
Yhtena paivana olin myos viinipullojen etikettikoneen kanssa tekemisissa, kun italialaisen tuokaverini kanssa saimme laittaa etiketteja viinipulloihin. Viinipullot naas etiketoidaan vasta ennen kuin ne laitetaan myyntiin ja sita ennen ne ovat olleet varastossa muhimassa pahvilaatikoissa. Oli melko rankkaa hommaa nostella ensin pullot laatikoista koneen hihnalle ja sitten taas takaisin laatikoihin etiketit paikallaan. Eika suinkaan aina etiketti mennyt oikein paikalleen vaan valilla niita piti irroitella ja laittaa uudestaan. Kadet oli kipeina seuraavana paivana!

Elikkas semmosta mulla on ollut :) paljon uutta opin joka paiva ja yritan myos nauttia jokaisesta paivasta taalla, vaikka tyonteko rankkaa toisinaan onkin. Parasta on kuitenkin se, etta joka paiva paasee uimaan lampimaan meriveteen ja saa nauttia tasta lammosta, toivotaan, etta tama sade tasta lakkaisi jouluksi niin saataisiin aurinkoinen joulu :)
Toivotan teille kaikille rakkalle ihmisille mita parhainta joulua, silla sita ennen tuskin paasen teille kirjoittelemaan. Nauttikaa toisistanne ja muistakaa meitakin taalla kaukana :)

p.s joululahjarahaa saa laittaa tilille niin paljon kuin haluaa :D heh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti