sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Waiheke kutsuu jalleen!



Pelleilya hostellissa, teimme hiuksiimme kookosoljyhoidot, silla hiuksemme ovat karsineet auringosta pahoin. Tukka pysyi kivasti pystyssa oljyn avulla :D



Milja ottaa rennosti Wellingtonin keskuspuistossa, oli ihanan lammin!






Wellingtonissa katselemassa purjeveneita




Iska tas videossa on meian naamataulut kun niita niin kaipasit!



Heissan kaikille!



Edellisesta kirjoituksesta on taas vahan aikaa joten siis tassa paivitysta hieman :)
Talla hetkella ollaan siis pohjoissaarella, ajettiin hienosti vuokra-auto Christchurchista Pictoniin, josta lautalla seilasimme Wellingtoniin, jossa olimme pari yota ja nautiskelimme aurinkoisesta saasta. Wellingtonista saavuttiin 12h bussimatkan jalkeen tanne Aucklandiin, jossa ollaan nyt vietetty muutama yo. Todettiin jalleen, etta tama Auckland ei ole kylla se meidan lempipaikka ja paatettiin hakeutua takaisin Waiheken saarelle, jonne on siis taalta se noin 40min lauttamatka. Waiheke teki molempiin suuren vaikutuksen kauniin luontonsa ja mukavien ihmisten johdosta, joten se taitaa olla se paikka, jonne asetumme vahaksi aikaa aloillemme. Itse ainakin kaipaan jo jotain paikkaa jossa olla hieman kauemmin, otti tuo reissaaminen hiukan kunnon paalle vaikka nuori onkin :) Johan tassa kuukausi ollaan melkein reissattukin.

Ja hyvia uutisia myos toiden puolesta: soittelin tanaan Waiheken viinitiloja lapi ja yhdesta luvattiin toita! Hienoa! Milja haluaa etsia toita niista woofing mestoista, joten han varmaan hakeutuu jollekin sellaiselle orgaaniselle farmille Waihekella, jos sielta sellainen loytyy (uskon etta niita varmasti on). Itse haluaisin tyon, josta maksetaan, vaikka vahan niin edes jotakin. Keskiviikkona on sovittu tapaaminen viinitilan omistajan tms. kanssa ja sitten sovitaan lisaa tyojutuista jne. Olen niin helpottunut kun toita loytyi ja viela niin hienosta paikasta kun Waiheke!
Toivotaan etta palkka on edes jonkinlainen!

Milja lahti tuossa asken juuri kohti Waihekea, silla tanaan on siella Robinin laksiaiset. Mina jain viela yhdeksi yoksi Aucklandiin ja suuntaan Waihekelle sitten huomenissa. Ilmeisesti yovytaan samassa hostellissa siella kuin viimeksi, se oli niin mukava paikka. Waiheken suomalainen perhe lupasi myos ottaa osan kamoistamme heille varastoon, joten ei tarvitse enaa Miljan raahata telttaa yms. mukana koko ajan! Huippumukavia ihmisia. Ja heilla on varmaan valilla tarjolla pienta lastenhoitokeikkaakin ja sehan meille passaa.

Ainiin ja tanaan kavimme taalla Aucklandissa Suomen kunnia paakonsulaatissa toivottamassa hyvaa itsenaisyyspaivaa! Konsulentin sihteeri oli oikein mukava ja lupasi hankin kysella toita meille. Han kehui meidan saamaa hienoa rusketusta :D Mukava oli rupatella niita naita suomeksi.

Jeppis eipa tassa muutakuin moro!

Huom! Waihekella on vahan huonommat nama nettiyhteydet, mutta yritamme taas paivitella kuulumisia kun mahdollista :) Nauttikaa ihmiset siella talvesta ja joulusta, taalla on ihan holmoa kun on niin lamminta ja joulukoristeita kaikkialla! Eivat jotenkin sovi kuvaan.


3 kommenttia:

  1. Mä (joo tässä koneessa on ä ja ö!) oon tosiaan nyt taalla Waihekella. Ihanaa Aucklandin jälkeen. Heti lautalle astuessa tuli niin hyvä mieli! Suoraan lautalta lähdin tämän suomalaisen perheen tykö, kun tehtiin diili, että jätän ylimääräisiä tavaroita heille säilytykseen ja oon tänään lapsenvahtna, kun aucklandissa oli itsenäisyyspäivätapahtuma mihin he meni käynään. Supersuloisia lapsia kolme, kiva ilta on ollut. Tästä sitten varmaan Robinin läksäreihin ja tuttuja moikkaamaanm, jeij.

    Tämä Waiheke on niin maaginen, heti taas kun tänne saapui alkaa tapahtua kaikkea kivaa! Töitä, wwooffauspaikkoja ja Jussi sanoi että ne on lähdössä tammikuussa purjehtimaan ainakin kuukaudeksi, että mukaan pääsee jos sopii tilanteisiin. Jes, ja vasta muutama tunti tällä saarella...mitä ehtiikään tapahtua viikoissa, heh.

    P.S. Mintulle. Jussi tuntee sen Passage Rockin omistajan, tsäänssit juuri tuplaantui!

    VastaaPoista
  2. heippa tytöt ,terveiset täältä talvisesta suomesta .teillä näyttää vauhtia riittävän,on mukavaa seurata reissunne eri vaiheita. hyvää itsenäisyyspäivää teille,pitäkää suomi mielessä.terveisiä teille ja voikaa hyvin toivottaa pappa sen pirjo

    VastaaPoista
  3. Heippa ja terveiset Himangalta teille kummallekin! Kiitosta taas kirjoituksista ja videosta, ihana nähdä teitä siellä hyvinvoivina ja pirteinä. Toivotaan että työhommat nyt onnistuvat. Ikävää vähän pukkaa kun aikaa kuluu, mutta hyvä on tietää että kaikki on teillä siellä hyvin.Nauttikaa lämmöstä...täällä on kunnon talvi tullut, lumista ja kylmänpuoleista.Jäädään taas odottelemaan kuulumisia. Haleja Mintulle!!!!!
    terv. Äiti&co

    VastaaPoista