keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Laiva on lastattu

No niin. Se on menoa murut! Tämä päivä on kulunut siivoillessa ja veneeseen muuttaessa. Yö vietetään vielä Waihekella veneessä ja huomenna aamulla lähdetään. Edelleenkään ei ihan unelmien keli kai, mutta tarpeeksi hyvä kuitenkin. Suunnataan suoraan Fijille Johannan lentoa varten. Eka satama pääkaupunki Suva, josta Johanna pääsee sitten Nadiin lennon nappaamaan.

Täysikuukin meille täydellisesti, mikä on kuulemma huippujuttu yövahdeissa niin näkeekin jotain. Ekat nelisen päivää siis suurinpiirtein tiedossa viileämpää säätä ja sitten alkaiskin jo lämmetä. Aurinko, aurinko, on jo ikävä! Noin kymmenen päivää pitäisi mennä ja oikein enemmän ei soisi menevän, että lentoaikataulu pitää. 

Seuraavaksi siis toivottavasti kuulumiset Suvasta! Ja Nanean blogista löytyy päivityksiä varmaan aiemminkin sateliittipuhelinsysteemin avulla. Nyt lähdetään keinumaan! Saammepa nähdä onko purjehtiminen niin mun juttu kuin aina hehkutan, hahaa, parasta nyt olisi! Toivon meidän matkalle sopivia aaltoja, delfiinejä, valaita, aurinkoa ja hyviä tuulia! Kuulemiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti