keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Taas purjehdittiin

Saatiin jaada meidan taloon, ei tullut muuttoa eteen! Oltiin jo pakattu kaikki jo siivottu koko kamppa ("me" tassa tapauksessa lahinna vitsi...hehe, mina...) ja sitten keksittiin vasta soittaa meidan vuokranantajalle, etta onko tanne oikeesti edes muuttamassa ketaan. Noh, tulipa ainakin siivottua kunnolla :D

Ilma on alkanut vahan viileta. (Enaa vaivaiset 25 varmaan, hrrr..), syksy saapuu?

Taalla on meneillaan ihan huikea lauluprojekti. Se sai alkunsa Lloydin saveltamasta laulelmasta, joka oli maoriksi ja englanniksi. Sitten alkoi vahan levita kasiin, kun Lloyd alkoi kaikilta kysella, miten se menisi muiden aidinkielilla. Jossain vaiheessa joku sai idean, etta oispa hyva aanittaa tama laulu! Siita tulee ihan huikea! Saksankielinen versio on jo aanitetty, suomi ehka sitten, kun Minttu tulee kaymaan ennen kotiin lahtoaan. Ne voi siis aanittaa kaikki erikseen ja laittaa lopuksi yhteen. Ihan huisia saada se biisi mukaan ja siina on mukana kaikki, jotka taalla Waihekella on samassa porukassa olleet, ihanaa. Suomea, saksaa, gaelicia, maoria, tsekkia, espanjaa, ranskaa ja viela mita...en muista. Lloyd soittaa kitaraa, Federico kongia, sit ehka jotain muita rytmisoittimia ja kaikki laulaa oman kielensa!

 Lauluprojektin isa Lloyd.

Taalla on ollut ihanat musisoinnit sen jalkeen, kun saksalainen tytto Jelka tuli takaisin. Han, Lloyd ja Fede muodostaa niin huikean kolmikon musiikin saralla, ettei voi kuin ihmetella. Jelka laulaa (ja soittaa kitaraa), Fedelta luonnistuu kaikki mahdolliset rytmijutut ja Lloyd osaa vahan sita sun tata. Yksi ilta oltiin taas Lloydin luona ja he soitteli kaikki yhdessa (ja yritti mullekin opettaa jotain yksikertaista, mutta se on lahinna vitsi niiden kanssa mitaan soitella :D). Se on niin huisia, mita yhdet voi vaan saada idean "hei tehtaisko laulu nyt tasta jutusta" ja parinkymmenen minuutin paasta se on valmis. Sita on ihana katsella ja kuunnella miten ne osaa!

 Jelka esiintymassa Island Jamissa. Aina sunnuntaisin on yhdessa baarissa jamit, mihin voi siis menna esiintymaan kuka haluaa.

Edellispaivana oltiin Davidin, Caileanin, Jelkan ja Feden kanssa uimassa ja hyppimassa kalliolta ihan huimassa paikassa. En tiennyt semmoista taalla olevankaan. Tosi korkeat kalliot, joilta voi hyppia mereen, kun on nousuvesi. harmi, kun ei ole kuvia, oli ihana paikka. Mentiin just kun vesi oli tarpeeksi korkeella. Siella pystyi hyppimaan matalalta tai jopa noin 10 tai 18 metria. Kympista loikkasin, mutta 18 varten oli vesi vahan alhaalla (ja se olisi ehka muutenkin ollut jo vahan liian jannaa...ja kivualiasta).

Ja eilen paasin taas purjehtimaan. Juttelin Lloydin kaverille Regille, miten tykkaan olla merella ja han kutsui mut ja Jelkan purjehtimaan. Se oli joku ei-niin-vakava kisa, joka on joka keskiviikko. Vahan ne reittia vaihtelee, mutta tassa Waiheken ymparilla. Ilma oli upea ja oli kylla aivan ihanaa, ehka ensi viikolla uusiksi! Me ei hirveesti osallistuttu varsinaiseen purjehdukseen, vaan oltiin lahinna tasapainottamassa. Aina, kun huudettiin kaannos niin ryomittin puomin alta toiselle laidalle :D

Tassa meidan vene ja purjehdusseura.
 
Yhdessa vaiheessa bongattiin tuommoinen melko lahella. Ei onneksi tullut kohti, En tieda miksi noita kutsutaan...maalla ne olisi tornadoja, mutta merella ne vaan imaisee kaiken veden ja tekee hirmuisen pyorteen.

Jelka seka meidan kapteeni asianmukaisine hattuineen ja takana Reg, joka meidat otti mukaan.

2 kommenttia:

  1. Aikas ihanalta kuulostaa.Ehkä sinäkin siellä sopivassa, kannustavassa seurassa, löydät itsestäsi pienen laulajan ja soittajan ;): Kuten minäkin Hair-projektissa, jopa tanssijan!

    VastaaPoista
  2. Ja PS. Toi purjehdus on kyllä sulle tosi kiva juttu myös, toivottavasti myös se Fidzin reissu toteutuu, se ois kyllä aivan upeeta.

    VastaaPoista