maanantai 21. maaliskuuta 2011

Mintu seikkailut osa 5: Whitianga & Coromandel



Hahein Hot water beach



Whitianga, pieni kaupunki meren aarella



Auringonnousu Whitiangassa, n. 7.30




Ja taas kamat kantoon ja matkaan!




Coromandel Peninsula





Terve taas ihmiset!

Olin siis Rotoruan jalkeen Whitiangassa ja Coromandelissa, jotka molemmat sijaitsevat niemella melko lahella Waihekea ja Aucklandia. Sinne pain lahdin, koska tarkoituksena oli palata sitten loppuajaksi takaisin tanne Waihken kotisaarelle, missa tyoskentelinkin. Mukavan kaunista oli, ja tahan on sitten ihan lopettaa reissailu hetkeksi aikaa, ei oikein anna kukkaro enaa myoten, silla puolentoista viikon paasta olisi lahdettava sitten toiselle mantereelle! Australia kutsuu siis pian. Sita ennen rentoudun taalla Waihekella ystavien parissa ja YRITAN olla kuluttamatta paljon rahaa, katsotaan miten onnistuu. Onneksi kavi ihan niinkin hyva tuuri, etta matkoillani olen tavannut ihmisia, jotka asuvat Ausseissa ja ovat tarjonneet minulle makuupaikkaa sielta. Joten eipa ehka tarvitse maksaa yopymisesta siella, ja sehan on vaan plussaa! Etta semmoista mulle, hiukan jo odottelen etta paasen palaamaan koti-Suomeen, hirmuinen ikava on kaikkia! Nahdaan siis pian, sita ennen ma nautin vila ja kirjoittelen sitte tanne vahan, et miten seikkailut tuolla kenguruiden maassa sujuu :) MOROOO!

Nattia



Kotoisa hostelli Lions Den

2 kommenttia:

  1. Kiitokset taas kuulumisista ja kauniista kuvista.Täällä kanssa kovasti jo ikävöidään mutta pian tosiaan nähdään.Toivottavasti Australian reissu sujuu kivasti, hieno juttu että pääset sinne "Down under" käymään.Sieltä sitten Suomeen?
    Paljon haleja : ) Miljalle kanssa terveisiä.
    Täällä on kevään lämpimin päivä luvattu tänään...jopa +4c. Aurinko paistaa : )

    VastaaPoista
  2. Eipa mitaan, teidan takii tata teen :)
    Juu viikon paasta olis tarkoitus sinne Down underiin lahtea, vaikka itseasiassa Uusi-Seelanti on enemman down ja under :D Hehhe...joo sielta sitten lento lahtee 9.4 Pekingin ja Tukholman kautta Helsinkiin. Yli 30h lento edessa, katotaan miten selvian perille! Muuta siihen on onneks viela aikaa.
    Nauttikaa alkavasta kevaasta, pian nahdaan! HALEI KANS :)

    VastaaPoista