lauantai 8. tammikuuta 2011

Osoitteen muutos








Me saatiin asunto taalta Waihekelta. Nyt asustetaan Oneroassa, ihan taman suurimman kylan kupeessa siis. Mulla on nyt kavelymatka toihin, mutta Mintulla ja Caileanilla on kylla Passage Rockille matkaa aikamoisesti...onneksi Caileanilla on auto.

Hauskasti tama asunto bongattiin: Minttu tapasi yleisessa suihkussa alastoman miehen, joka sattui olemaan kiinteistovalittaja ja niinpa onni potkaisi :D Kaksi makuuhuonetta, minikeittionurkkaus, olkkari ja kylppari. Sankypaikkoja olisi oikeastaan viisi, mutta ollaan nyt toistaiseksi kolmestaan ja katsotaan jatkoa sitten myohemmin. Halpa vuokra - maksaa saman verran per henkilo kuin nukkua teltassa hostellin vieressa.

Ma en ole ihan viela paattanyt oliko tama asunto musta superhyva juttu vai ei. Ma tykkasin hostellista, tapasi uusia ihmisia ja kaikki vanhemmat kamut oli siella ja aina oli seuraa ja tekemista esim. toiden jalkeen. Nyt ollaan sitten vaan me kolme, mutta katsotaan millaista tama on, koska lahden kiljuen karkuun! ;) Minttu on tosi innoissaan, kun sai omaa rauhaa, ma en sita juuri kaivannut.

Niin ja meidan uusi osoite on siis 6 Nikau Road, Oneroa, Waiheke Island,  Auckland 1081.

Video kertokoon enemman...

1 kommentti:

  1. Hienolta näyttää! Ja kiva keittiökin teillä, siellä kelpaa kokkailla :D t:anni

    VastaaPoista