torstai 27. tammikuuta 2011

Alpakoita!



Iloinen



Sara ja mina alpakoita katsomassa




Waiheken ainoat alpakat




Niin sopoja!


Niin kuten kuvat kertovat niin olimme tuossa toissapaivana toiden jalkeen katsomassa alpakoita
!
En tieda olenko niita ennen nahnyt, mutta ihastuin niihin aivan suunnattomasti! Ne on jotenkin tosi sympaattisia otuksia, ja paljon jannempia kuin tavalliset lampaat :D Haluaisin joskus nahda niita uudestaankin. Todella upeat maisemat oli tuolla missa niita kavimme katsomassa, kylla kelpaa heidan meren ylla ruohoa mutustaa!


Ja elamasta muuten sen verran, etta tammikuu se vaan on nyt lopuillaan ja pian on 3kuukautta jo vietetty taalla reissussa! Melko nopeasti se aika kylla kiitaa. Enaa kolme viikkoa olen paattanyt tehda toita ja sitten taas matkustaa ja lomailla, alkaa jo hieman vasyttamaan nuo tyot ja kun taas valilla mut pistetaan tekemaan ihan vaan kaikkea mahdollista! Esimerkiksi nyt tassa pari paivaa olen vain tehnyt hiton tiskeja koska tilan omistaja paatti, etta pitaa parjata vahemmalla tyovoimalla. Siksi siis mut siirrettiin tarjoilemasta tekemaan tiskeja ja auttamaan keittiossa ja tekemaan kaikkea mahdollista ei niin mukavaa. Mutta eipahan tarvi kauan enaa siella olla, valilla tuntuu niin typeralta taalla painaa hiki hatussa se vahintaan 8h paivassa hommia kun saman rahan ja viela enemmankin saisi Suomessa paljon helmpommalla ja mukavemmin...Mutta ehka se tasta! Ei tosiaan enaa kauaa. Ja nyt on ollut kaksi vapaapaivaa mika on ollut oikein ihanaa, ollaan kayty uimassa ja elokuvissa ja tanaan vahan patikoitiin :)

Eipa tassa oikein muuta sitten, Keep on doing what you're doing fellows! Terveiset ja kuullaan taas! Cheers from kaukkis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti