tiistai 24. toukokuuta 2011

Yllatys puhelu

Eilinen oli jannittava paiva. Paatin, etta lahden taman viikon jalkeen etelasaarelle Methveniin. Se on ilmeisesti tosi pieni paikka, aika lahella Christchurchia ja ihan Mt Hutt laskettelualueen vieressa. Jee! Sain sielta toita majoitusta vastaan hostellista. Ajattelin toki myos toisen osa-aikatyon sielta hankkia ja vietella siella talven.

Hyva suunnitelma siis ja olin niin iloinen etta jee, toita, lunta, lumilauta, etelan Alpit, vaikuttaa ihan huipulta! Hehkutan siis kaikille, etta mullapa on niin hyva suunnitelma ja tulee hieno talvi Mt Huttilla. Eikohan sitten ala puhelin soida ja Jussi Waihekelta soittaa etta "Hei, me oltais nyt kuukauden paasta sit varmaan lahdossa purjehtimaan sinne Fidzille, kiinnostaisko viela?". Aa! Kiinnostaako purjehtia Fidzille?! No arvatkaa vaan! Ainut pulma, etta olin vahan jo kuopannut Fidzi-ajatuksen ja valmistautunut tekemaan toita nyt talvikauden, joten kay vahan jannaksi ehka rahojen kanssa. Etenkin kun kamera hienosti lopetti toimintansa, mika toi hienon extran matkabudjettiin. Ja ne lumet ja rinteet kiinnostaa myos...Mutta hei mita tahansa Fidzi-purjehduksen takia! Jussi sanoi ettei viela ihan satavarmaa mutta hyvin lahella. Lupasi soitella myohemmin tarkemmista suunnitelmista.

Nyt siis tein taysin uudet suunnitelmat: Kuukaudeksi Methveniin ja akkia toita etta vahintaankin saastan jaljella olevat rahat (tosi moni varmaan haluaa palkata mut vaan 3 viikoksi :D) Juuri ennen Fidzia lennan Christchurchista Aucklandiin, kun lahto on sitten Waihekelta. Jussi, Johanna ja lapset aikoo tulla takaisin vasta marraskuussa, joten mun pitaa lentaa takaisin. Tai loytaa joku muu joka purjehtii takaisin! Aika superhoukuttava ajatus olisi myos bongata muita purjehtijoita joiden mukana voisi vahan loikkia ympariinsa vaikka Tongalle tai vahan siella ympariinsa ennen takaisin tuloa. Sielta sit olisi hienoa paasta takaisin etelasaarelle nauttimaan lumista (tai siina kohtaa ehka mihin vaan mista saan toita...). Oon ihan innostuksesta sekaisin, purjehdusta Tyynellamerella, upeaa!

4 kommenttia:

  1. Vau!! Kuulostaapa tosi ihanalta! Nyt käy kyllä kateeksi, täytyy myöntää... -Anni

    VastaaPoista
  2. Huippu juttu! Tosi hienoa, että toi purjehdus on nyt niin lähellä toteutumista, lunta ja talvea pääset sitten kokemaan taas koti-Suomessakin, valtameri purjehdus on sentään ihan toinen juttu!

    VastaaPoista
  3. Hyvä Milja jee oon niin iloinen sun puolesta:) Noin on sellasia juttuja ettei niitä ihan joka päivä tuu tehtyä :D sulla on vielä niin hienoja seikkailuja edessa että mua hiukan harmittaa että mä tulin jo takas :D

    VastaaPoista
  4. Joo, toivotaan etta se onnaa. Tai myos toinen mahis oisi, etta lennan Fijille marraskuussa ja tulen heidan kanssa sielta takaisin, sekin ois hyva! :)

    VastaaPoista