perjantai 18. helmikuuta 2011

Kuvitusta

Meilla on enaa viikko jaljella (tai vahan yli) meidan asunnossa. Caileanin ystava David jai nyt tanne Celson tilalle ja yrittaa hankkia toita. Mintulla on viimeiset tyopaivat kasilla ja ensi viikolla alkaa hanella odotettu loma. Toivokaamme auringon paistetta!

Ilhadutetaan nyt facebookittomiakin sekalaisella sarjalla kuvia pitkasta aikaa...

 Yksi ilta paatettiin olla luovia ja tehtiin taikataikinaa...

 ...ja kovin taitaviahan me oltiin. Kuvassa Caileanin kiivilintu.

 Uusin skottivahvistus David ja vanha ystavamme Cailean. Ymmartaa jo nimen Kaltsu ja puhuu melko sujuvaa suomea :D Pakko oppia kun asuu meidan kanssa.

 Pojat hankki harppuunan ja ovat yrittaneet moneen otteeseen saada kaloja. Viela ei ole onnistanut...Harppuunan karki on kylla sen sijaan jo aika vaantynyt otettuaan osumaa kiviin. Ehka viela joskus :D

 Minttu on ahkera meriuimari. Saalla kuin saalla!

 Davidista on tullut mun uusi luottoretkikaveri, kun silla ei ole viela taalla toita. Huippua kun on vapaahetkina joku jonka kanssa seikkailla ympari saarta.

 Loydettiinkin taman paivan retkella taas yksi ihana ranta kaukana kaikesta. Edes suosituimmat turistirannat taalla on aika tyhjia, joten talla biitsilla, jolle paastakseen piti vahan nahda vaivaa, ei sitten tosiaan nakynyt ketaan muuta.


 Snorklaillakin piti, mutta oli aika tuulista ja mutainen pohja, niin ei oikein nakynyt mitaan.


David kuivaharjoittelee harppuunankayttoa, kun ei oikein ole tullut tuloksia.

1 kommentti:

  1. Heissan! Ihanaa lukea taas kuulumisia ja nämä kuvat ovat kyllä upeita! Mitkä biitsit! ja mukava nähdä kuvia myös sinusta, rastoja ei edelleenkään ole ilmaantunut!? Niitä odotellessa...

    VastaaPoista